اتحادیه‌های کارگری و مشاغل سودان نیز منحل شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۳۰۵۹
یک روز بعد از کودتا؛

اتحادیه‌های کارگری و مشاغل سودان نیز منحل شد

عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش سودان و رئیس شورای حاکمیتی این کشور اتحادیه‌های کارگری و مشاغل را نیز منحل کرد.
اتحادیه‌های کارگری و مشاغل سودان نیز منحل شد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالفتاح البرهان»، فرمانده ارتش سودان و رئیس شورای حاکمیتی این کشور تصمیمات جدیدی در راستای قبضه کردن قدرت در دست نظامیان گرفت.

رسانه‌های سودان و عربی امروز سه شنبه گزارش دادند که البرهان دستور انحلال همه اتحادیه‌های کارگری و مشاغل را صادر کرده است.

ارتش سودان دیروز به فرماندهی برهان، دست به کودتا زد و کابینه دولت ائتلافی، شورای حاکمیتی را منحل و شمار زیادی از مسئولان در این کشور را بازداشت کرد.

بعد از برکناری دولت «عمر البشیر»، رئیس جمهور سابق سودان، گروه‌ها و احزاب سیاسی و نیرو‌های نظامی بر سر تشکیل کابینه ائتلاف متشکل از اعضای نظامی و غیرنظامی به توافق رسیدند تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دولت را به دست بگیرد که دیروز با کودتا این کابینه ائتلافی برچیده شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار